super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ...
więcej »
Autor: Józefa Kuchta, Maria Derek
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
Informacja dostępna w serwisie od: 03.08.2008 (5954 dni)
Produkt był oglądany: 3305 razy
Wydawnictwo Ad Oculos Józefa Kuchta, Maria Derek, Góralska książka kucharska nie posiada jeszcze żadnej opinii. Dodaj swoją opinię
Wydawnictwo Ad Oculos Józefa Kuchta, Maria Derek, Góralska książka kucharska nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Zbiór przepisów, które zostały spisane podczas corocznych konkursów Potraw Regionalnych. Są to często bardzo stare receptury przekazywane z pokolenia na pokolenie przez mieszkańców Podhala i spiskich wsi. To nie tylko kwaśnica na gęsinie, ale goule z kwaśnym mlekiem i moskole.