super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ...
więcej »
Autor: Robert Makłowicz
Liczba stron: 272
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych
Informacja dostępna w serwisie od: 13.12.2007 (6188 dni)
Produkt był oglądany: 4323 razy
Wydawnictwo SIW Znak Fuzja smaków. Podróże kulinarne Roberta Makłowicza nie posiada jeszcze żadnej opinii. Dodaj swoją opinię
Wydawnictwo SIW Znak Fuzja smaków. Podróże kulinarne Roberta Makłowicza nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Jak połączyć w jednym garnku kuchnię włoską i tajską?
Czy mięsem kaczki można zastąpić stek z krokodyla?
Co trzeba zrobić, żeby dostać do potrzymania misia koalę?
Czy potrafisz sobie wyobrazić urugwajską potrawę, która jest jednocześnie iberyjskim klasykiem arabskiego pochodzenia i którą masowo jedzą Latynosi?
Jakie zioło powinniśmy koniecznie przywieźć z podróży do Jamajki?
Cóż, u diaska, można zrobić z tuńczyka w puszce?!
Kolejna odsłona wojaży Roberta Makłowicza to wyprawa w świat ekscytujących smaków, które wyznaczają najmodniejsze kulinarne trendy. 100 przepisów kuchni tajskiej, australijskiej, urugwajskiej i jamajskiej to przewodnik po królestwie potraw, które łączą kulinarne tradycje i składniki z różnych stron świata. Esencjonalne zupy, porywające kombinacje jarzyn, wielkie żarcie z drobiu i mięsa oraz doskonałe przykłady kuchni fusion – wszystko to składa się na bogato ilustrowaną książkę, która...
Jak połączyć w jednym garnku kuchnię włoską i tajską?
Czy mięsem kaczki można zastąpić stek z krokodyla?
Co trzeba zrobić, żeby dostać do potrzymania misia koalę?
Czy potrafisz sobie wyobrazić urugwajską potrawę, która jest jednocześnie iberyjskim klasykiem arabskiego pochodzenia i którą masowo jedzą Latynosi?
Jakie zioło powinniśmy koniecznie przywieźć z podróży do Jamajki?
Cóż, u diaska, można zrobić z tuńczyka w puszce?!
Kolejna odsłona wojaży Roberta Makłowicza to wyprawa w świat ekscytujących smaków, które wyznaczają najmodniejsze kulinarne trendy. 100 przepisów kuchni tajskiej, australijskiej, urugwajskiej i jamajskiej to przewodnik po królestwie potraw, które łączą kulinarne tradycje i składniki z różnych stron świata. Esencjonalne zupy, porywające kombinacje jarzyn, wielkie żarcie z drobiu i mięsa oraz doskonałe przykłady kuchni fusion – wszystko to składa się na bogato ilustrowaną książkę, która przynosi nowe inspiracje i pomysły. To coś więcej niż książka kucharska.