super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ...
więcej »
Autor: Tłumaczenie z niemieckiego
Liczba stron: 175
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych
Informacja dostępna w serwisie od: 04.01.2008 (6145 dni)
Produkt był oglądany: 4467 razy
Wydawnictwo Arkady DZICZYZNA. Porady dla smakoszy nie posiada jeszcze żadnej opinii. Dodaj swoją opinię
Wydawnictwo Arkady DZICZYZNA. Porady dla smakoszy nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Bogato ilustrowana książka poświęcona kuchni myśliwskiej.
Oprócz przepisów na potrawy z sarny, dzika, bażanta, zająca itp., znajdziemy tu przepisy na najlepsze dodatki do dziczyzny, np. chleb razowy z ziarnami, a także desery z dodatkami pochodzącymi z runa leśnego. Autorzy omawiają też historię myślistwa, poszczególne gatunki zwierząt łownych, sprawianie upolowanej zwierzyny.