|
Twoje ustawieniaKategorieNarzędzia
Dodaj swoją opinię o tym produkcie
Dodaj uwagę lub pytanie dotyczące produktu
Subskrybuj nowe opinie o produkcie
Subskrybuj nowe uwagi i pytania do tego produktu
Dodaj produkt do obserwowanych
Zgłoś uwagi do opisu produktu
Dodaj zdjęcie produktu, ulotkę lub instrukcję
Dodaj nowy produkt
Znajdź produktNajnowsze opinieWydawnictwo Muza SA Doskonałe sałatki Wydawnictwo SIW Znak Robert Makłowicz, Podróże kulinarne Roberta Makłowicza. Smak Węgier Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki |
Wydawnictwo RM Susan Mahnke Peery i Charles G. Reavis, Domowy wyrób kiełbas
Producent: Wydawnictwo RM Opis produktu:
Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza oraz wegetariańskie. Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować pyszną, zdrową, jedyną w swoim rodzaju kiełbasę, znacznie lepszą od wszystkiego, co kupisz w supermarkecie, a nawet dobrym sklepie. Dwoje specjalistów w tej dziedzinie pokaże ci, jak się do tego zabrać. Nauczysz się przyrządzać aromatyczne hiszpańskie chorizo, czosnkową polską kiełbasę, niepowtarzalną szwedzką kiełbasę ziemniaczaną, bratwurst (kiełbaski, z których słynie Wisconsin) i wiele innych. Znajdują się tu przepisy na tradycyjnie pojmowane kiełbasy, ale też przepisy na kiełbasę z krewetek, raków, homarów, drobiu, oraz kaszanki i kiełbasy wykonane baz użycia osłonki. Znalazł się tu nawet cały rozdział poświęcony kiełbasom wegetariańskim! Domowy wyrób kiełbas to powrót do wspaniałych kulinarnych tradycji. Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu
Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza oraz wegetariańskie. Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować pyszną, zdrową, jedyną w swoim rodzaju kiełbasę, znacznie lepszą od wszystkiego, co kupisz w supermarkecie, a nawet dobrym sklepie. Dwoje specjalistów w tej dziedzinie pokaże ci, jak się do tego zabrać. Nauczysz się przyrządzać aromatyczne hiszpańskie chorizo, czosnkową polską kiełbasę, niepowtarzalną szwedzką kiełbasę ziemniaczaną, bratwurst (kiełbaski, z których słynie Wisconsin) i wiele innych. Znajdują się tu przepisy na tradycyjnie pojmowane kiełbasy, ale też przepisy na kiełbasę z krewetek, raków, homarów, drobiu, oraz kaszanki i kiełbasy wykonane baz użycia osłonki. Znalazł się tu nawet cały rozdział poświęcony kiełbasom wegetariańskim! Domowy wyrób kiełbas to powrót do wspaniałych kulinarnych tradycji. Zobacz także:
Najnowsze produkty Wydawnictwo RM: |
|