|
Twoje ustawieniaKategorieNarzędzia
Dodaj swoją opinię o tym produkcie
Dodaj uwagę lub pytanie dotyczące produktu
Subskrybuj nowe opinie o produkcie
Subskrybuj nowe uwagi i pytania do tego produktu
Dodaj produkt do obserwowanych
Zgłoś uwagi do opisu produktu
Dodaj zdjęcie produktu, ulotkę lub instrukcję
Dodaj nowy produkt
Znajdź produktNajnowsze opinieDr. Oetker Żelfix 2:1 Appetita Domowe sekrety Żelfitura 2:1 Dr. Oetker Żelatyna z bulionem i przyprawami Dr. Oetker Cukier żelujący 3:1 Delecta Dżemix 2:1 |
Kamis Sól Zmiękczająca Mięso
Producent: Kamis Opis produktu:
Sól Zmiękczająca Mięso jest niezbędnym produktem w kuchni każdego smakosza. Zawarty w niej naturalny enzym - papaina, pozyskiwany z owoców papai pozwala na zmiękczanie i poprawienie kruchości mięsa poprzez rozluźnienie jego włókien. Sól zmiękczającą stosuje się do potraw z wołowiny, baraniny, wieprzowiny, i dziczyzny. Dla uzyskania najlepszego efektu należy dokładnie natrzeć mięso solą na 15-20 minut przed smażeniem, pieczeniem lub gotowaniem. Zobacz także:
Najnowsze produkty Kamis: |
|