środa, kwiecień 2, 2025
Kontakt
Regulamin
Polityka Prywatności
Start
Twoje ustawienia
Zapamietaj mnie
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła
FAQ - pomoc
Kategorie
Wyższe kategorie
1001 drobiazgów
Dekoracje, ozdoby, nastrój
Domowe biuro
Domowe tekstylia
Dywany i wykładziny
Naczynia i przybory kuchenne
Akcesoria cukiernicze
Formy do pieczenia i zapiekania
Garnki i patelnie
Jednorazowe akcesoria kuchenne
Organizacja w kuchni
Pozostałe sprzęty i akcesoria
Przechowywanie żywności
Przybory i sztućce kuchenne
Tekstylia kuchenne
Oświetlenie
Sprzątanie i segregacja śmieci
Wyposażenie łazienki
Zastawa stołowa
Narzędzia
Dodaj swoją opinię o tym produkcie
Dodaj uwagę lub pytanie dotyczące produktu
Subskrybuj nowe opinie o produkcie
Subskrybuj nowe uwagi i pytania do tego produktu
Dodaj produkt do obserwowanych
Zgłoś uwagi do opisu produktu
Dodaj zdjęcie produktu, ulotkę lub instrukcję
Dodaj nowy produkt
Znajdź produkt
--- szukaj wszędzie ---
w Formy do pieczenia i zapiekania
Wyszukiwanie zaawansowane »
strona główna
›
Opinie
›
Dom i Ogród
›
Wyposażenie
›
Naczynia i przybory kuchenne
›
Formy do pieczenia i zapiekania
›
Formaster Garnek Rzymski
›
Opinie o Formaster Garnek Rzymski
Formaster Garnek Rzymski
Ocena ogólna:
2.9
7
głosów
Polecany przez:
396/789 osób
(
50
%)
brak poleceń
oceń produkt:
poleć produkt:
polecam
nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
1.0
2.5
1.0
Dodaj swoją opinię!
«
Zobacz pełny opis i prezentację Formaster Garnek Rzymski
Opinie o Formaster Garnek Rzymski
Pokaż opinie dodane w okresie:
wszystkie
tydzień
miesiąc
trzy miesiące
rok
Sortuj opinie według:
najbardziej przydatne
najmniej przydatne
najnowsze
najstarsze
najlepsze oceny produktu
najgorsze oceny produktu
Ocena ogólna:
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Autor:
mamoniowa(gość)/e-commerce.pl
| Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii:
16.05.2010
| Czy oceniający poleca ten produkt?
NIE
Zalety produktu:
- nie posiada
Wady produktu:
- W trakcie pieczenia przecieka
Opinia o produkcie:
Kupiałam w sklepie internetowym Bogutyn garnek rzymski Formaster i oddesłałam z powrotem! Garnek w trakcie pieczenia zaczął przeciekać. Cały płyn z garnka przedostał się na zewnątrz. Nie polecam. Na szczęście pieniądze oddali
Przydatność opinii
51
% (
72/141
osób)
Przydatność opinii:
brak ocen
|
Oceń tą opinię:
przydatna
/
nieprzydatna
Ocena ogólna:
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Autor:
Maciuś(gość)/e-commerce.pl
| Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii:
14.10.2009
| Czy oceniający poleca ten produkt?
NIE
Zalety produktu:
- Potrawy smakują pysznie
Wady produktu:
- Pęka po kliku użyciach
- Chleb pieczony w tym naczyniu przywiera
Opinia o produkcie:
Kupiłem ten garnek kilka miesięcy temu bo oryginał niemiecki wydawał mi się zbyt drogi. Jak zwykle mogę powiedzieć że "kto tanio płaci ten drogo kupuje". Przez kilka miesięcy garnek służył całkiem OK, jednak po pewnym czasie (użyty był może z 10 razy) garnek pękł. Jak się okazało nie była to tylko przypadłość posiadanego przeze mnie egzemplarza bo moja znajoma kupiła też taki i po kilku miesiącach stało się to samo! Wynika z tego że jest to ewidentna wada tego naczynia! Teraz kupiłem oryginał i po pół roku użytkowania jestem bardzo zadowolony i nic się nie dzieje. Szkoda czasu i kasy na Formaster!!! Zdecydowane NIEEE !!!
Przydatność opinii
51
% (
55/107
osób)
Przydatność opinii:
brak ocen
|
Oceń tą opinię:
przydatna
/
nieprzydatna
Ocena ogólna:
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Autor:
eweczka/senior.pl
Data napisania opinii:
17.06.2008
| Czy oceniający poleca ten produkt?
TAK
Zalety produktu:
Wady produktu:
Opinia o produkcie:
Hej
Polecam takie Garnki Rzymskie swietnie nadaja sie do przygotowania roznego rodzaju potraw np: chleba, ryb, zapiekanek, dań z drobiu (kurczaka, indyka), pieczeni mięsnych, lasagne, risotto, dań z warzyw (ziemniaków w mundurkach), faszerowanych papryk, itp.
Ja co tydzien pieke w nim 2 chleby z wiejskiej maki zytniej, mozna ja kupic na wiekszosci bazarów - szczerze polecam.
Przepis:
0,75kg maki zytniej
0,25kg maki przennej
0,5l mleka
0,5 kostki drożdzy
2 lyzeczki soli
1 lyzeczka cukru
Drozdze z 0,25l mleka i lyzeczka cukru wymieszac z 0,25kg maki przennej i odstawic w cieple miejsce aby wyroslo. Nastepnie dodac do tego make zytnia pozostale mleko i sol - znowu zostawic zeby wyroslo. Tak przygotowana mase wyrobic w dloniach i przelozyc do Garna Rzymskiego, a nastepnie garnek wlozyc do zimego piekarnika i nagrzewac do temperatury 230 stopni, piec okolo 2h.
Taki Garnek Rzymski to swietna sprawa swoj kupilam w sklepie internetowym, ten jest znacznie tanszy niz te niemieckie.
Pozdrawiam
Przydatność opinii
52
% (
72/139
osób)
Przydatność opinii:
brak ocen
|
Oceń tą opinię:
przydatna
/
nieprzydatna
wydrukuj
subskrybuj nowe opinie o tym produkcie
zobacz pełny opis produktu
do góry
strony :
[
1
]
Dodaj opinię o produkcie Formaster Garnek Rzymski
Imię / nick:
Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".
Ocena ogólna:
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Zalety produktu:
Wady produktu:
Opinia o produkcie:
Czy polecasz ten produkt:
-- wybierz --
nie
tak
Posiadam/korzystam z tego produktu:
-- wybierz --
tylko go oglądałem / czytałem o nim
dopiero co kupiłem
miesiąc
3 miesiące
pół roku
rok
ponad rok
+ top
Copyright © Kasat Sp. z o.o.