Informacja dostępna w serwisie od: 01.02.2009 (5772 dni)
Produkt był oglądany: 4567 razy
Crystal Institute Kft. Kiełki marchwi kapsułki 60 szt. – dobry wzrok, wątroba nie posiada jeszcze żadnej opinii. Dodaj swoją opinię
Crystal Institute Kft. Kiełki marchwi kapsułki 60 szt. – dobry wzrok, wątroba nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Kiełki marchwi kapsułki 60 szt. – dobry wzrok, wątroba
W chorobach oczu i skóry
Od stuleci medycyna ludowa poleca naszą najstarszą roślinę uprawną - marchew w chorobach wątroby, oczu i skóry. Już Grecy i Rzymianie przypisywali jej spożyciu ogromne znaczenie.
Złe trawienie, słaba praca wątroby, dostanie się do wątroby trujących metali zmienia kolor skóry na szary, niezdrowy. Poprzez systematyczne spożywanie marchwi / kiełków marchwi skóra uzyskuje jednolity koloryt, do czego przyczyniają się zawarte w marchwi witaminy. Kiełki marchwi są bogate w witaminy (A, kompleks B, C, E, G, K) i substancje mineralne. Marchew i kiełki zawierają bardzo duże ilości prowitaminy A, betakarotenu.
Kapsułki zawierają uzyskane indywidualną technologią kiełkowania, odżywiane 84 substancjami mineralnymi i mikroelementami, liofilizowane kiełki oraz flawonoidy.
Kiełki są kompleksem najważniejszych „żywych” czynników działających, enzymów i...
Kiełki marchwi kapsułki 60 szt. – dobry wzrok, wątroba
W chorobach oczu i skóry
Od stuleci medycyna ludowa poleca naszą najstarszą roślinę uprawną - marchew w chorobach wątroby, oczu i skóry. Już Grecy i Rzymianie przypisywali jej spożyciu ogromne znaczenie.
Złe trawienie, słaba praca wątroby, dostanie się do wątroby trujących metali zmienia kolor skóry na szary, niezdrowy. Poprzez systematyczne spożywanie marchwi / kiełków marchwi skóra uzyskuje jednolity koloryt, do czego przyczyniają się zawarte w marchwi witaminy. Kiełki marchwi są bogate w witaminy (A, kompleks B, C, E, G, K) i substancje mineralne. Marchew i kiełki zawierają bardzo duże ilości prowitaminy A, betakarotenu.
Kapsułki zawierają uzyskane indywidualną technologią kiełkowania, odżywiane 84 substancjami mineralnymi i mikroelementami, liofilizowane kiełki oraz flawonoidy.
Kiełki są kompleksem najważniejszych „żywych” czynników działających, enzymów i roślinnych flawonoidów, których działanie jest synergiczne, wzajemnie wzmacniające się i uzupełniające.
Preparat zawiera:
- witaminę A, kompleks witamin z grupy B, C, E, G i K
- bardzo duże ilości prowitaminy A, beta-karotenu
- składniki mineralne Ca, K, Na, P, Fe, Mg, Cr (wapń, potas, sód, fosfor, żelazo, magnez, chrom)
- roślinne antyoksydanty, flawonoidy
Działanie preparatu:
- wiąże substancje toksyczne i kwas żółciowy, przez co hamuje ich wchłanianie
- pomaga w walce z problemami wzroku i kurzą ślepotą
- pomaga w utrzymaniu zdrowego naskórka
- wspomaga trawienie i oczyszcza jelita
- pobudza pracę nadnerczy i działanie trzustki
- wspomaga pracę wątroby
Skład: liofilizowane, suszone, sproszkowane kiełki marchwi, koncentrat zawierający 84 substancje mineralne i mikroelementy, sproszkowane nasiona i skórka sorgo.
Przechowywanie: w suchym, chłodnym miejscu, chronić przed dziećmi.
Propozycja dawkowania: dziennie 3 razy po 1-2 kapsułki.