Informacja dostępna w serwisie od: 01.02.2009 (5751 dni)
Produkt był oglądany: 5480 razy
Crystal Institute Kft. Kiełki brukselki kapsułki 60 szt - cukrzyca nie posiada jeszcze żadnej opinii. Dodaj swoją opinię
Crystal Institute Kft. Kiełki brukselki kapsułki 60 szt - cukrzyca nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Kiełki brukselki kapsułki 60 szt - cukrzyca
Przede wszystkim dla osób cierpiących na cukrzycę
Brukselka jest warzywem należącym do rodziny kapustowatych, które zostało wyhodowane z dzikiej kapusty.
Kiełki brukselki działają na poprawę zdolności wytwarzania insuliny przez trzustkę. Swoje wybitne miejsce w leczeniu cukrzycy brukselka zawdzięcza zawartości manganu, chromu i innych składników mineralnych. Kiełki są bogatym źródłem witamin (A, B i C) oraz składników mineralnych.
Kapsułki zawierają uzyskane indywidualną technologią kiełkowania, odżywiane 84 substancjami mineralnymi i mikroelementami, liofilizowane kiełki oraz flawonoidy.
Kiełki są kompleksem najważniejszych „żywych” czynników działających, enzymów i roślinnych flawonoidów, których działanie jest synergiczne, wzajemnie wzmacniające się i uzupełniające.
Preparat zawiera:
- witaminy (A, B i C).
- składniki mineralne Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn, Cr (wapń...
Brukselka jest warzywem należącym do rodziny kapustowatych, które zostało wyhodowane z dzikiej kapusty.
Kiełki brukselki działają na poprawę zdolności wytwarzania insuliny przez trzustkę. Swoje wybitne miejsce w leczeniu cukrzycy brukselka zawdzięcza zawartości manganu, chromu i innych składników mineralnych. Kiełki są bogatym źródłem witamin (A, B i C) oraz składników mineralnych.
Kapsułki zawierają uzyskane indywidualną technologią kiełkowania, odżywiane 84 substancjami mineralnymi i mikroelementami, liofilizowane kiełki oraz flawonoidy.
Kiełki są kompleksem najważniejszych „żywych” czynników działających, enzymów i roślinnych flawonoidów, których działanie jest synergiczne, wzajemnie wzmacniające się i uzupełniające.
Preparat zawiera:
- witaminy (A, B i C).
- składniki mineralne Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn, Cr (wapń, sód, potas, fosfor, żelazo, siarka, mangan i chrom).
- roślinne antyoksydanty, flawonoidy
Działanie preparatu:
- działa nadzwyczajnie na poprawę zdolności wytwarzania insuliny przez trzustkę
- zawartości manganu, chromu i innych składników mineralnych brukselka zawdzięcza swoje wybitne miejsce w leczeniu cukrzycy
- sole mineralne takie jak potas i siarka w dużej ilości wpływają dobroczynnie na działanie gruczołów śluzowych
- poprawia apetyt
Skład: liofilizowane, suszone, sproszkowane kiełki brukselki, koncentrat zawierający 84 substancje mineralne i mikroelementy, sproszkowane nasiona i skórka sorgo.
Przechowywanie: w suchym, chłodnym miejscu, chronić przed dziećmi. Propozycja dawkowania: 3 razy dziennie po 1-2 kapsułki.